BITFORUM.SE - Registrering

Genom att besöka “BITFORUM.SE” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “BITFORUM.SE”, “https://bitforum.se”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “BITFORUM.SE”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “BITFORUM.SE” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Limited är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök https://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “BITFORUM.SE” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “BITFORUM.SE” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “BITFORUM.SE” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.


GDPR

För att följa EU: s GDPR (2018) måste du bli medveten om följande.

Utöver ovanstående BITFORUM.SE lagras också all IP-adress som du använder för att posta med. Beroende på dina önskemål kan BITFORUM.SE skicka e-post till den e-postadress som du använde när du registrerade dig eller du senare ändrats, men du kan när som helst ändra dessa inställningar från din användarkontrollpanel (UCP) om du vill sluta ta emot dem.

De personliga uppgifter som du gav oss när du registrerade dig kommer endast att användas för BITFORUM.SE-styrfunktionen. De kommer inte att användas för något annat och inte heller kommer de att vidarebefordras till någon tredje part utan ditt uttryckliga samtycke.

Den enda andra informationen om dig är den som du bestämmer dig för att posta i forumen, varefter den anses vara "allmänt tillgänglig", eftersom den kommer att ha indexerats av sökmotorer samt on-line arkivsidor.

Genom att klicka på "Jag accepterar dessa villkor" knappen nedan kommer din acceptans av dessa villkor att spelas in.